Úterý 11. ledna 2022

Úterý - 11. ledna

Všichni jsme se probudili do krásného rána, vypadá to opravdu na azurovou oblohu. Dnes všichni využili noc ke spánku, "kinetičnost" frekventantů kurzu se začíná dostávat do přijatelných mezí :).
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lyžovací den číslo 2 hodnotíme více než kladně. Počasí nám zachovalo přízeň do pozdních odpoledních hodin- azurová obloha, ojíněné stromy, manšestrové sjezdovky až do poslední jízdy, teplota nevystoupala nad -6C, stručně a jednoduše, krása střídala nádheru. Bravurně jsme zvládli tratě celého areálu Horní Mísečky. Během dopoledního i odpoledního výcviku jsme využívali čtyřsedačku vedoucí na Medvědín, kochali se výhledy na okolní panoramata a že dnes skutečně bylo čím. Přidanou hodnotou byly liduprázdné svahy. Fotografie jsou toho důkazem.
Všechny týmy již jezdily odlišené v barevné škále žlutá/ růžová/ modrá/ zelená. Kromě řezaných oblouků jsme trénovali i slalom na blížící se závody, časy budou jistě atakovat WR. 
K obědu jsme se posilnili knedlo- vepřo- zelem, po lyžovačce jsme si pošmákli na květákové polévce, úderem 18:30 jsme do sebe s chutí nasoukali br.kaši se sýrem a vynikající domácí tatarkou. Čeká nás čtení vzkazů od maminek, tatínků, sestřiček, bratříčků, babiček, dědečků, tetiček, strejdů, plyšáků, domácích mazlíčků,.... Děti šťastné a spokojené, instruktoři taktéž. Suma sumárum den plný pozitiv. Ve stejný průběh doufáme i pro následující dny.

Vzkazy

Pro: Báru Veselou

Dobré ráno Baru Tobě, všem dětem i ostatním účastníkům.
Krásný slunečný den přeje tata.

Pro: Kubíka Kristu

Dobré ráno Kubíku, přejeme Tobě i ostatním kamarádům krásný den.
Mamka a taťka.
A vedoucím samozřejmě taky.

Pro: Kubíka Zákosteleckého

Ahoj Kubíčku, včera u nás byla Verunka s Honzíkem, hráli jsme hry.
Užijte si všichni dnešní lyžovačku i celý den.
Posíláme Ti pusu. Babička a děda

Pro: Kubíka Zákosteleckého

Čau Kubi, zdravíme tě do Míseček, určitě jezdíš jako drak. Příští rok už pojedeš s námi do Tauplitzu, tak se těšíme. Dianka a Kuba Nezbedovi, zdraví i teta a strejda

Pro: Emička G.

Ahoj kočičko naše. Králíček Sněženka tě moc pozdravuje, hopká po bytě a pořád tě hledá, tak jsem mu říkala, že už brzo přijedeš. Ivuška se ti o něj moc hezky stará, včera mu koupila salát a vyčistila klec. Křečci zase jezdí na kolotoči, až se jim z toho točí hlava a padají na záda.
Koukám na fotky a moc hezky se směješ. Pořádně to tam omrkni, ať nás tam můžeš vzít a vše nám ukázat.
Posíláme obří pusu a dvakrát mačkáme ruku :) Mamka, taťka a Kokoš

Pro: Valentýnku

Ahoj Valentýnko, posíláme pozdravy a užij si dnešní lyžovačku:) všechno sledujeme, jsi moc šikovná a těšíme se až nám budeš vyprávět:) Včera volala babí Dana, moc tě pozdravuje a posílá pusinky. Máme tě rádi a posíláme pusinky:) Mamka, taťka a ségry

Pro: celý zájezd

Ahoj všichni,
zdravíme vás ze školy,...máte se báječně,...dospěláci "držíííí"...tak jen tak dále. Zbyteček druháků, třeťáků a prvňáků a držící se paní učitelky:-) Radka J. a Pavla Š. a Jitka M.

Pro: Tádu Syrovátku

Zdar hvězdo,
všichni sledujeme jak se tam máte skvěle a máme z toho radost.
Miky tedy hned druhý den truchlil a sháněl se po tobě. Tomu se to ale ještě těžko vysvětluje :)
Příště si to dáme i všichni společně a ty budeš mít už natrénováno a můžeš nám to všechno ukázat. Tak se pěkně snaž, ať k tobě můžou zase potom bráškové vzhlížet.
Lyžování bude, díky takovýmto zážitkům, určitě patřit mezi tvé nejoblíbenější sporty, stejně jako to vždy bylo u táty.

Moc tě zdraví Miky s Jaminkou , Sebík s maminkou, taťka a pozdravuje i děda Láďa

Pro: Fanouška a Toninku

Přejeme krásné lyžařské zážitky bez úrazu a hodně legrace ve volném čase. Podle fotek vidíme, že se máte bezvadně. Babička Eva a děda Fanda.

Pro: Anitku a Marťu

Ahoj Míšani,
Koukam na fotce na ty koláče nachystané k snídani a říkám si, že z toho jste určitě blažení❣️
Líbám vás,
Mama

Pro: Matouška a ostatní

Máte suprové podmínky i počasí, tak si je náležitě užijte, ať máte na co vzpomínat. Ach jo, hned bych jel taky. Skol taťka

Pro: Emičku J.

Ahoj Eminko, vidíme, že máte krásné počasí, hodně sněhu a taky legrace. Přejeme nejen tobě, ale i všem, ať to tak vydrží až do konce. Babička a děda

Pro: Lindu 3.A :)

Ahojky Lindi - počasí Vám přeje, určitě si natři opalovacím krémem nos :o) snídaně vypadala báječně, stejně jako Vy všichni naše děti - užíváte si to tam a tak to má být :) Pac a pusu Táta a spol. :)

Pro: Nelču V

Ahoj Nelinko, viděli jsme tě jak lyžuješ, hezky si to užívej. Zdraví Hana a Jirka.

Pro: Justinku

Tinko, mate tak krasne pocasi! Mohu jen tise zavidet, to se s Taborem neda srovnavat. Hm, a navic mate k dispozici i "kadernici a stylistku" v jedne osobe .o)
Uzivejte! tatka a spol.

Pro: Adrianka

Ahoj Ady, snad jsi v pořádku- na fotkách jsem te neviděla. Určitě ses v tom krásném počasí měl ty i kamarádi peckově. Moc na tebe všichni vzpomínáme. Každý den koukám, kdy už přibudou nové fotky, abych je mohla Kulíškovi s babičkou ukázat. Posílám pusu a pomazlení, Mamka :*), Ráďa a brácha

Pro: Emičku Moudrou

Ahoj Eminko. Moc tě zdravíme z Bernartic. Sledujeme bedlivě fotečky a videa. Na tom jednom to vypadalo, že už se s tou kámoškou od sebe neodmotáte. Ale jinak super, svištíš jako torpédo...tak snad si to užijeme i společně. A podle tý žlutý helmy tě suprově poznáváme...

Pro: Emičku Moudrou

Ahoj Eminko. Moc tě zdravíme z Bernartic. Sledujeme bedlivě fotečky a videa. Na tom jednom to vypadalo, že už se s tou kámoškou od sebe neodmotáte. Ale jinak super, svištíš jako torpédo...tak snad si to užijeme i společně. A podle tý žlutý helmy tě suprově poznáváme...

Pro: Emičku Moudrou

Ahoj Eminko. Moc tě zdravíme z Bernartic. Sledujeme bedlivě fotečky a videa. Na tom jednom to vypadalo, že už se s tou kámoškou od sebe neodmotáte. Ale jinak super, svištíš jako torpédo...tak snad si to užijeme i společně. A podle tý žlutý helmy tě suprově poznáváme...

Pro: Emičku Moudrou

Tak napočtvrté babička a děda.....

Pro: Emičku J.

Ahoj Emičko, teda dneska jste měli nádherně! A na videu vidím, jak skvěle lyžuješ! Paráda! Tady sluníčko dnes skoro nevylezlo, takže vám moc závidím 😊 Chelsinka tě pozdravuje z pelíšku. Pa a pusu, mamka

Pro: Kubíka Zákosteleckého

Ahoj Kubí, tak dnes jsme měli trénink a byli jsme jenom čtyři. Běhali jsme mega dlouhýýýý kopec a tradičně schody. Už se těšíme až budeš s námi na tréninku. S pozdravem Anička, teta, Honzík a Tom :)

Pro: Emičku G. a Nellinku K.

Ahoj holky, posílám pozdrav z tenisu. Máte krásné počasí, užívejte si lyže :-) Už se na vás na tenise moc těšíme!
Trenérka Ema

Pro: Nelču V.

Ahoj Nelinko, koukáme jak si užíváte dnešní sluníčkovou lyžovačku, už vám to vše krásně jde. Jste moc šikovní lyžaři. Kluci závidí to krásné počasí, hned by si to s tebou vyměnili. Tady je pěkně hnusně a beze sněhu.
Moc zdravíme a myslíme na tebe. Posíláme pusu.
Mamka, Kuba a Kiki.
Zdraví tě i Péťa Kunče, který přišel na návštěvu.

Pro: Nelču Medvědovou

Neli, moc Tě s taťkou zdravíme a děkujeme za krásný pohled. Užívejte a pozdravuj všechny. Mamka

Pro: Lukáška O.

Ahoj Luky, posíláme pozdravy z Tábora a myslíme na tebe. Pečlivě sledujeme fotky i videa a zatím jsme tě moc neviděli... tak se nech taky vyblejsknout :).
Jonášek tě každý den vyhlíží. Chybí mu parťák do brány.
Posíláme pusy...T+M+M+J

Pro: Kiki

Ahoj Kristýnko, tak dneska bylo parádní počasí. Všimla jsem si, že už lyžujete na velké sjezdovce. Jen škoda, že Vaše skupinka (Lukáše) má tak málo fotek a videí z lyžování.
A klouzačka, kterou jste si vyrobili vypadá bezvadně, hned bych ji sjela s tebou😁
Posílam pusinku kočičko. Mamka

Pro: Josífka Cheníčka

Ahoj sluníčko moje, koukám podle fotek, že jste měli na dnešní lyžovačku nádherné počasí! Vaří vám tam také báječně, tak si užívejte! Jsi šikovný kluk, jak to tam pěkně zvládáš. Moc na tebe myslím, mám tě moc ráda. Pohlazení tobě i Máslíkovi - maminka:-) Pozdravy posílá Johanka, babí a didi

Pro: Betušku B.

Ahoj Bětko,
zdravíme tě s Ivuškou z domova. Sedíme na gauči, prohlížíme si vaše videa a do toho nám tu běhají Vločka s Rolničkou. Máte krásně, snad vám to vydrží! Tak se na lyžích pěkně snaž. Ivuška posílá pozdravy i Emče a Nellince :)

Pro: Dádu Budila

Ahoj Dádo, na ty koláče k snídani se nám sbíhají sliny. Máte krásné počasí a jste moc šikovní. Tak si to užívejte. Děda a babi ze Smolče

Pro: Nelinku Vachtovou.

Ahoj Nelinko, Zdravíme Tě z Chýnova.Užívejte si krásného počasí a lyžovačky.Maru, Jindra a Eliša.

Pro: Jiříka a Marťu Kupsovi

Ahoj kluci, dneska jste si museli užít lyzovacku, měli jste nádherné počasí! To se kroutily obloucky jedna radost! Sledujeme videa, hledáme vás na fotkách a myslíme na vás, jak si tam užíváte ! U nás doma nic nového, jen Fiskus odhodlaně odstrojuje vánoční stromek..😉 Posíláme moc pus, mamka taťka, Vita, Betule, Fiskus

Pro: Aničku a Tedíka

Jde vám to skvěle! Kvalifikaci na olympijské hry asi nestihnete, ale příště to bude jasné. Sledoval jsem přes den webkameru na sjezdovce a měli jste dnes opravdu nádherně. Fotky a videa jsou skvělá, za to patří dík všem dospělákům z týmu.
Doma stále nic zvláštního, stále děsivý klid a zmizeli už i všichni gumoví medvídci, začínám se tu bát.
Na Dakaru dnes Martin Macík z Big Shocku dojel třetí v kamionech.
Těším se na další fotky, a hlavně pak na vaše vyprávění. Táta

Pro: Emičku, Bětušku a Nelču a další lyžníky

Ahoj lyžníci,
dnes ráno jsem se probudil a nestačil jsem se divit.....
od Míseček se sem žena sněhová bouře , ačkoliv je všude úplně vymetená obloha.
Tak jsem tam poslal svoji průzkumnici SOJKU, ať se podívá, co se to tam děje. Zjistila, že to není žádná bouře, ale že tam lyžujete tak krásně a rychle, až se vám práší od lyží. Zítra se chystám na Mísečky počítat veverky, tak se na vás podívám na vlastní oči. Nevyhlížejte mě, budu přestrojen za pana řídícího.
Kdybyste si večer před spaním chtěli říct nějakou pohádku, tak já mám nejraději tu, jak si chtěl Trautenberg dát sojčí pírko za klobouk.
Mějte se krásně lyžníci
váš KRAKONOŠ

Pro: Jiříka a Marťu Kupsovi

Milí Jiříku a Martiku, moc vás zdravíme, prohlížíme fotky, jak se tam máte krásně, jak vám dobře vaří. Moc zdravíme babička a děda
A díky dospělakum za skvělou péči o naše dětičky!

Pro: Jiříka K.

Ahoj Jiříku, poctivě sledujeme veškerou dokumentaci z vašeho řádění na svahu, ale tebe moc není vidět - existují nejspíš jen dvě možnosti: buď seš tak rychlý jak tvůj oblíbený Ježek Sonic, a nebo jsi přikovaný v tamní jistě výborné kuchyni:-) Užívej všeho hlavně s úsměvem a opatruj se!! Máme tě rádi a už se nám po Tobě stýská...chybí nám parťák do čtyřhry na ping-pong:-) Tvoje rodinka z Tučap

Pro: Matouška

Ahoj Matoušku, koukali jsme na fotky a videa a měli jste dnes náááááádherně, máme radost, že vám takhle vyšlo počasí. Matoušku, trpíš na dutiny, tak si dej kuklu nebo nákrčník přes na čelo, jak jezdíš dolů, tak Ti ofouknou dutiny a budeme je zase léčit. Moc zdravím a posílám pusu. Mamička 😘

Pro: Toninku a Fanyho

Ahoj Toninko,ahoj Fanoušku.Dnes jste měli krásné počasí a krásně jste jezdili. Jídlo vypadá taky luxusně, nálada je dle fotek i videí dobrá,tak vám přejeme,ať to všechno vydrží.V Táboře je velká zima,ale sníh pořád nepadá.Belinku bolelo bříško,ale už se zdá zdravá,dnes jsme došli až k Hýlačce.
Dávejte na sebe pozor,posíláme pusinky.
Mamka a taťka

Pro: Kubík Zákostelecký

Ahoj Kubíku, dneska je radost prohlížet vaše fotky a videa, máte krásné počasí a nádherný výhled do okolí. U nás začalo mrznout. Doma není nic nového, jen je tady bez tebe veliký ticho a Verunka se nudí. Zítra nám zase zamávej, dělá nám to radost, posíláme pusu mamka, taťka a Verunka

Pro: Emičku G

Ahoj Emi,
koukali jsme ,jak se tam máte pěkně ,super sjezdovky i lyžovačka. Tak si to krásně užívej. Máme tě rádi. babi Lenka a děda Robert

Pro: Barboru D.

Ahoj Baru. Dívám se na fotky a vidím tu nádheru. Užijte si to! Koukej trénovat a neztrať čepici! Posílám pusu. Táta.

Pro: Mariánku H.

Nejdražší ščóplino, koukáme pilně na fotky i videa, máte krásně a jezdíte skvěle. Všichni tě líbají a housličky mávají smyčcem.
Honza píše: nejmilejší.maruško.

Pro: Bětušku B.

Ahoj Bětuško, dnes jste měli opravdu krásný den a moc pěkně vám to jezdilo, tak to jsme moc rádi - sledujeme tě :).
Když jsem šla s Ivuškou na tancování, tak mi řekla, že je dneska šťastná. Tak ti přeju, abys byla taky šťastná - a to po celou dobu na horách a spolu s tebou i tvé kamarádky Emička a Nellinka.
Babička a děda

Pro: Anitku a Marťu

Koukám děti, jak tam máte nádherné, moc na vás s Daníkem myslíme, Posíláme obří pusu.
Máma, Daniel a děda Fanda.

Pro: Honzíka Hájka

Ahoj Honzíku, už se nam po tobě stýská, holky na tebe mysli a těší se na tě. Pěkně lyžuj. A nejez sníh😁😁😁. Zdravime máma, táta, Áža, Maru. Posíláme pusu.

Pro: Emču M.

Ahoj Emuško, moc ti závidíme počasí a podle fotek i koláčky k snídani i kadeřnické služby. No a to lyžování, to je prostě super, na to jaký jsi malý špunt je tam pěkně proháníš, jen tak dál. Přejeme hezké zážitky, Zálužané.

Pro: Adrian

Ahoj Adriane, preji ti, ať se ti líbí na horách, užívej si sníh,kamarády a ať se ti daří na lyžích, zdraví tě děda

Pro: Emičku J.

Ahoj Emičko,
máte to tam hezké a jsi moc šikovná holka. Moc si to všichni užívejte at se všem líbí.
Tvůj tatka

Pro: Nellinku K.

Ahoj Nellinko,
Na horách máte fantastické lyžařské podmínky. Musí to být radost lyžovat s velkou partou kamarádů.
Pořádně si to tam užijte a potrénujte - olympiáda už je za dveřmi.
Zdraví Petr, Klárka a Rozárka.

Pro: Mariánku H.

Blonďáčku můj, pilně studuji fotky, ale nemohu tě nalézt, protože jsi zakuklená v kukle, teda helmě. Už se těším, jak se mi někde na svahu na lyžích předvedeš, až přijedeš. Posílám velikou pusu. Babička Jitka.

Pro: Barunka V.

Dobré ráno Barunko a krásný slunečný celý den.Má sice pořádně mrznout,ale máte to tam moc krásné.Na sjezdovce jste všichni stejní a nemohla jsem te poznat,tak mi tě mamka označila šipkou a jsem překvapená jak krásně lyžuješ,jsi moc šikovná.Tak si to tam krásně užívej,už se vám to bude pomalu krátit.Moc na tebe myslime a pusu posílá babi a děda i s Vikouškem

Pro: Kubíka Kristu

Dobré ráno Kubí, díváme se s taťkou na fotky a videa, kde krásně lyžujete. Včera jste si to museli užít, když bylo tak krásně slunečno. Moc na tebe myslíme a užívej si to tam, mamka a taťka