Čtvrtek 12. ledna 2023

Tauplitzalm - čtvrtek

9:00 - nádherné ráno, azurová obloha, minus 5 stupňů, přes noc napadalo 5 cm, sjezdovky skvěle upravené...co víc si přát?

17:00 - všichni se vrátili ze sjezdovek v pořádku na chatu!!!

Dne 12.1. byl poslední den před odjezdem. Snídaně byla jako každý den výborná. Okolo deváté hodiny byli všichni připraveni vyjet na sjezdovku. Lyžovaly jsme necelé tři hodiny. Bylo nejhezčí počasí za tento týden. Byl nádherný výhled na zasněženou krajinu, lyžovalo se hezky. V půl jedné jsme se šli zahřát polévkou. Měli jsme na výběr ze dvou polévek a obě byly výborné. Po obědě jsme měli hodinovou pauzu. Ve dvě hodiny odpoledne byli všichni připraveni na poslední lyžování. Ke konci dne byla sem tam námraza a občas hrudky. Tento den šla většina družstev na horkou čokoládu. Okolo čtyř hodin byli všichni na pokoji a v šest hodin byla večeře. Výborná byla večeře i zákusek, buchta, salát a kompot. V sedm hodin bylo vyhlášení v soutěži úklidu pokojů a řekli nám informace o odjezdu.
Dobrou noc.
 
Napsaly žákyně 6.A

Hlášení zdravotní služby lyžařského kurzu školy Bolzano (ZSLKŠB)
Bohužel tentokrát nemohu líčit žádné katastrofické scénáře a radostně strašit čtenáře webu. Sice ještě není vyhráno, ale doposud bez vážného úrazu.  Epidemiologická situace zklidněna, zvláštní režim zrušen. Hygienická situace po celou dobu kursu překvapivě uspokojivá.



 webkamera nad Hausalpinem 

horská chata Hausalpin 

celý skiareál