Pondělí 16. ledna 2023

Pondělí - vyrážíme na sjezdovku

7:45 - všichni se v pořádku sešli na snídani, v noci kurzanti a kurzantky nerušili ani Krakonoše, ani instruktory, nikomu se zatím nestýská :)
8:45 - teplota mínus 3 stupně, azurová obloha a sjezdovka jen pro nás...co víc si přát?
16:30 - všichni jsme v pořádku na chatě...

První den strávený na svahu hodnotíme kladně. Z chalupy se nám podařilo vyrazit úderem půl desáté, což považujeme za nadstandardní výkon. Rozřazeni do barevných týmů- zelenáči, žluťásci, borůvky, maršmelouni a oranžády jsme se odvážili již dnes brázdit kopce Medvědí hory. Vyzkoušeli jsme modrou, červenou, místy i hnědou sjezdovku. Někde nás provázelo na trati sluníčko, jinde mlha. Po sportovním výkonu jsme se posilnili zapečenými bramborami a po kratší pauze vyjeli vstříc dalším nalyžovaným kilometrům. Odpoledne uteklo až moc rychle, než jsme se nadáli, servírovala se polévka. Pan doktor s Eliškou obešli naše pokojíky a rozdělovali cenné body za úklid, mnozí z nás si dělají naděje na vítězství. Momentálně se chystáme na čtení vzkazů a nebude chybět ani očekávaná pohádka na dobrou noc.

Vzkazy

Pro: Kristynku Kukačovou

Ahoj Kristýnko. To musí být nádhera, sluníčko na horách, co víc si přát. Doufám, že si to užíváš. Myslíme na tebe. Mamka, taťka a Emička.

Pro: Honzík Hubka

Ahoj, Honzíku.
Motůrek vyhrál nad Kladnem 6-2 a není poslední. Tak to oslav výborným výkonem na lyžích. Užívej hor a ahoj...

Pro: Valentýnku Zezulovou

Ahoj Valentýnko. Doufám, že se máš krásně, podle fotek vidíme, že ano:)Těšíme se na další fotky. Myslíme na tebe. Posíláme pusu. Mamka, taťka a Timo.

Pro: Honzíka Hubku

Milý Honzíčku, doufám,ze jsi dneska úspěšně zkusil lyže a že to šlo! Jsem si jistá. Počasí máte krásný, moc na tebe myslíme a pořád koukáme na fotky. Tak ať se ti hezký lyžuje a všechno je fajn. Posíláme pusy a Korýsek mává ocasem.

Pro: Honzíka Hubku

Ahoj Honzíku, držím palce aby se ti nic nestalo. S mamkou jsme upekly štrůdl. Pořád koukám na fotky a myslím na tebe. S láskou tvoje sestra Maruška :-) .

Pro: Jiříka a Janíka Křížovi

Ahoj kluci, pěkně si to užívejte. Chtělo by to nějaký čerstvý sníh, tak ať připadne a ať se pěkně celé vaší bandičce lyžuje. Mějte se fajn. Posílám pusy a zdravím teta Hana.

Pro: Katia Simankova

Доброго дня Катюша! Сподіваюсь ти чудово проводиш час. З нетерпінням чекаю нових фото з тобою. Я тебе люблю. Бабуля.

Pro: Matyho Knotka

Ahoj Matýsku, s nadšením prohlížíme fotky i videa a jsme moc rádi, že vám vychází hezké počasí. Konečně si se dočkal pořádného kopce, jak jsi se těšil viď😊. Posíláme pusu a pozdrav❤️ Mamka, Miki a Peťa. Joo a babicka s Dědou tě také zdraví.

Pro: Kristýnku Kukačovou

Ahoj Kristýnko, posíláme moc pozdravů a sledujeme, jak všichni krásně lyžujete. Užívej si sluníčko,sníh, kamarády .Adélka lituje, že taky nejela. Babička Drahuška a děda Pavlík.

Pro: Tonička a Tedík Kadlecovi

Ahoj T+T! Vidím vás na fotkách, jste tam! A na sjezdovce sníh, a k tomu modrá obloha. Vy se máte! Moc vám přeju ten čas na sněhu s kamarády, hned bych vyměnila práci za lyže. Myslíme na vás a posíláme pusky. Máma, táta a velkej brácha

Pro: Bětku a Ivu

Holky, kde jste? Nemáme do čeho kousat!
Vaše 🐁🐁

Pro: Josífka Cheníčka

Čau Pepíno, sedím s maminkou na gauči a koukáme na fotky a videa z vašeho dnešního lyžování. Teda Pepi, ty válíš! Fakt čubrníme! O dvacet čísel delší lyže a takhle svištíš - jsi fakt dobrej! Máme z tebe obrovskou radost! Papa, pusu a olíznutí - Johanka, maminka a Šmudlinka

Pro: Eminku Bílou

Ahoj Emísku, podle fotek to u vás vypadá skvěle, moc ti to přejeme. Nech se zítra také vyfotit nebo natočit ať vidíme jak si tam lyžuješ. Babička u počítače číhá na fotky s tebou :). Doma je všechno fajn, byli jsme s tátou dnes v Praze, Kryštof hrál Zeldu a zbojoval tři Ganony a teď se chystá za klukama na fotbal a já na španělštinu. Pozdravují tě také babi a děda, posílám pusinky, máma

Pro: Elišku a Káju

Ahoj holčičky, doufám, že jste si svůj první den na lyžích pořádně užily a že z lyžování nemáte strach, jste šikovný holky, tak jste to určitě zvládly na jedničku. Posílám pusu, mamka.

Pro: Maxíka Pulcharta

Ahoj Maxíku, prohlíželi jsme si s dědou fotky, je to tam super. Tak si pořádně zalyžuj. Máte krásné počasí. Vzpomínáme na tebe. A jde to i bez mobilu, co. Pěkně si to užívej. Tak čau, babi a děda

Pro: Daník Budil

Ahoj Daníku, ať vám vydrží počasí a dobrá nálada a vyhnou se všem nemoci a úrazy přejí babička Evža a děda Bůďa

Pro: Matyáše Knotka

Ahoj Máťulko, máte tam moc krásně. Užij si to, myslíme na tebe :)
PS: zkoušky jsem udělal. Taťka

Pro: Maxíka Pulcharta

Ahoj Maxiku, koukám že to tam máte super…. Podle fotek spousta sněhu, sluníčko i dobrá nálada🌞.
Doufám, že počasí vydrží a budete užívat i nadále.
PS: Zkus vzít zítra tu žlutou teplejší bundu a tuhle nechat jen jako náhradní🙏😉
Máma, táta a Klárka

Pro: Lukyho Ošmyka

Ahoj Luky, moc tě všichni zdravíme. Krásně si užij lyžování, sluníčko a kamarády. Buď na sebe opatrný. Pusu mamka, taťka a bráchové.

Pro: Sofinku a Filípka Čmuchovi

Ahoj Sofi a Fílo. Tak konečně jste vyrazili na sjezdovku. Sledujeme fotky a videa jak vám to jde a užíváte si. Doufáme, že vám případne ještě nový sníh, aby vám to z kopce víc svištělo 😉⛷️ Zdraví mamka a taťka. Posíláme pusu 😗

Pro: Martinka Kupsu

Milý Martinku, zdravíme do Krkonoš! Sledujeme Te na fotkách a mavame Ti na dálku! Hodně sněhu , sluníčka a dobre nálady posílá mamka s tatkou , Betule, Jirka s Vitou

Pro: Marťase Šonku

Ahoj Marťo,
vidíme na videu, že jsi v modrém družstvu, i jak to valíš dolů po sjezdovce!
Ja s Daňoušem tě zdravíme z fotbalu, a táta a Anitka tě pozdravujou z gymnastiky!
Všichni posíláme obr pusu!

Pro: Olík Punčochář

Ahoj bando -), to je super, ze uz lyzujete!! Olíku doudám, že se moc snažíš a jde ti to..Pořádně si to tam užij a moc na tebe všichni myslíme.
Ahoj Taťka, Amel, Nina, Bella, Ben, Pepík a konečně Pepin-:)

Pro: Emička G.

Ahoj Emi, dnes jsme byli s Ivuškou v Praze na kontrole s kolínkem, dobře to dopadlo. Teď jsme na návštěvě u Domči, Sofinka tě moc zdraví a posílá placáka. To budeš koukat jak vyrostla.
Už se na tebe moc těšíme!
Mamka, taťka, Ivuška, Sofinka, Domča, Michal a Any

Pro: Honzik Hájek

Ahoj Honzíku, máte tam moc pěkné, tak si to všichni užijte. Zdravíme tě máma, táta a holky.

Pro: Adélku Maxovou

Ahoj Adélko, viděli jsme fotky a videa. Moc hezky Ti to šlo. Určitě se Ti tam s ostatními líbí. Dávej na sebe pozor, víš jaký jsi divočák 🐗 Už teď se na Tebe moc těšíme. A také jak nám vše povyprávíš. Posíláme velikou pusu, táta a máma
🐎🐎🐎❤️

Pro: Emička G.

Ahoj Emi, dnes jsem byla sama doma, ani mrkev mi nedali...už se mi vrať, tohle se nedá vydržet.
Tvoje Sněženka

Pro: Nelinku V.

Ahoj Neli, počasí Vám začíná přát a ve středu má konečně připadnout i více sněhu, takže si to myslím i pěkně užijete. Myslime na tebe a také Vás všechny zdravíme. Taťka, mamka a kluci.

Pro: David Beneš

Ahoj Davídku, sledujeme tě na fotkách a videích a máme z tebe velkou radost. Podle fotek máte tam nádherné počasí, tak si pořádně zalyžuj. Myslíme na tebe a posíláme velkou pusu. Mamka a taťka.

Pro: Kateryna Simankova

Привіт, Катюша! Перглядаємо постійно ваші фотки! Круто, що є сніг і ви класно відпочиваєте! Чудових вам покатушок! Вітання від бабусь і дідусів! Любимо тебе! Тато, мама та Кірюша!

Pro: Fanyho Kepku

Ahoj Fanoušku,moc tě zdravíme,koukali jsme na videa,jak ti to pěkně jezdí. Právě si děláme palačinky,snad si se taky dobře nadlábnul. Dávej na sebe pozor, máme tě moc rádi.Mamka, taťka,Toninka a Belinka

Pro: Martina Maxmiliána I

Ahoj Draku, posílám pozdravy a koukám se na fotky a videa, jak jezdíš. Jo to supr! Nahoře přeci jen nějaký sníh je, a já si myslel, že budete jen chodit na procházky. Užívej. Zdraví táta.

Pro: Dádu Budila

Ahoj Dádo. Užijte si tam pěkný týden se spoustou legrace a zážitků. Buď na sebe opatrný. Děda a babička ze Smolče.

Pro: Máťu Kalčíka

Ahoj, Máťo, koukám na fotky a videa, jsem ráda, že vám vyšlo super počasí na lyžování, vypadá to, že jste si to dnes užili. Tak ať vám to vyjde i příští dny :). Pozdravují Tě babička s dědou. pusu, máma

Pro: M.M.Kalčíka

Máťo prima fotky, hezké lyžování, jsem ráda, že můžete lyžovat ! Tak ať vám to lyžování jde dobře, zatím super ! Držte se ! To přeji nejen já, ale i Bertík , ten posílá jezevčičí pusinku . Babi

Pro: Fandu Kepku

Ahoj Fanoušku. Krásně ti to jezdí, hodně jsi se zlepšil. Myslíme na tebe, sledujeme videa a prohlížíme fotky. Ještě že máš tak nápadnou helmu. Přejeme ti krásné počasí, dobré jídlo a hezké lyžování. Pusu, babička a děda z Plané.

Pro: Nelinku Vachtovou

Milá Nelinko, jsem ráda, že máte sníh a můžete, lyžovat, ,tak si to užívejte.
Počasí vám zatím taky přeje,ať vám to vydrží. Těším se na tebe babi Dana.

Pro: Jiříka a Janíka Křížů

Kluci,pěkně si zalyžujte a užijte si horského vzduchu a sluníčka.....zdraví vás sestřenky Nelča a Emča🤗

Přidat nový vzkaz