Úterý 17. ledna 2023

Úterý - hurá na vrchol Medvědína!

- 8:00 - teplota mírně pod nulou, noc proběhla v klidu bez stýskání, děti jsou v pořádku a po snídani
          - nyní nás čeká oblékačka, obouvačka....autobus...a lyžovačka 
- 17:00 - všichni jsou v pořádku ze sjezdovky na chatě

Výcvikový den č.2- budíček v 7:15, následně osobní hygiena a snídaně, příprava na svah, transport busmo,(dnes jsme trhli rekord, odjezd z parkoviště Dolní Mísečky již v 9:26. Nástup na svah dle družstev- lyžařů výrazně přibylo, ale vyrovnali jsme se situací statečně. Zelenáčci zdolali během dopoledne slalom 8x, ostatní týmy pilovaly sjezd po zledovatělé červené sjezdovce až do polední přestávky. Po výborné svíčkové a zaslouženém odpoledním klidu jsme ještě jednou vyrazili na svah, kde už notně ubylo lyžařů, zato ledových ploten přibylo. Zelenáčci opět trénovali na čtvrteční slalomové závody a ti větší a zkušenější zkoušeli ostrost svých hran. Odpoledne uteklo, jak poslední sníh z luhů a hájů. Už je jen na sjezdovce. Cestou od autobusu na polévku jsme zašlapovali krtince a kochali se zapadajícím sluníčkem. K večeři nás personál chaty potěšil brkaší a karbanátkem. Teď už jsou všichni v pyžámkách, koukají na pohádku a očekávají další den strávený na čerstvém horském vzduchu. Zítra nás čeká karneval a vy se těšte na spousty fotek ať už z kopce, tak i z následné předvečerní diskotéky.

Zdravotní hlášení - dosud bez vážnějších zdravotních příhod. 2 bolavá bříška po dietní chybě,  několik pohmožděnin a otlaků, bolavý krček, jedna vyrážka. Psychický stav zatím dobrý. Nálada se zdá být na stabilní úrovni.

Vzkazy

Pro: J. a J. Křížovi

Ahoj brouci!
Moc rádi sledujeme, jak si dárek od Ježíška užíváte. Ještěže byl tak hodný a seslal vám k tomu i krásné počasí s ideálními podmínkami na lyžování a skvělou partu kamarádů!
Jiříku, koukali jsme, že jsi hned včerejší večer věnoval psaní pohledů – chválíme a těšíme se opět na dlouhé vyprávění Tobě podobné:-) Janíku, dnes jsme Tě sice nikde na svahu nezahlédli, ale pevně věříme, že jsi lyže také pořádně provětral jako ostatní lyžníci a dorazil ke svému medvídkovi, aby mu nebylo v noci smutno – jako je nám doma po vás!! Eskymáckou pusu posílá mamka s taťkou💙💗

Pro: Daníka Budila

Ahoj mužonku, koukám tady na fotky a jsem ráda, že si to tam všichni užíváte a máte super lyžovačku. Tady snad už taky napadne, abysme mohli vyrazit na kopec i spolu. Moc se těšíme na vyprávění...mamka, taťka a Karim také píská na pozdrav :))

Pro: Honzíka Hubku

Milý Honzíku, jsem zvědavá, jak ti jde lyžování! Moc na tebe myslím a každý den koukám jak se máte. Tady se nic zvláštního neděje. Moc si to užij s kamarády a pořádně se odvaž na lyžích ať můžeme jet o prázdninách na hory! Nejvíc pus posílá maminka

Pro: Emička G.

Ahoj Emičko, zdravíme tě z Popelic, Bertík tady leží ve vánočním pelíšku, protože tuší, že v noci bude padat sníh. Kočičky jsou na terase, děda je domů nepustí, ale neboj se o ně jsou tlusté, Ivanka je nemůže ani unést. Děda jel kopat tůně a včera nadělal tři plechy klobás z divočáka, už jsou v komíně, počkej jak se budeš oblizovat. Viděla jsem fotky a videa z hor, jsi moc šikovná. Emíček s Amálkou se už těší do Tábora na tvoje narozeniny a do Laser arény.
Tak ahoj babička z Popelic

Pro: Maxika Pulcharta

Ahoj Maxíku, ani jsem si včera nevšimla, že už jsi bezzubka😂
To je super👍 Tak teď ještě ten horní, do konce pobytu😃
Zato jsem si všimla, že jsi měl dneska zase tu slabou bundu🙈, tak to zkus zítra v té TEPLEJŠÍ 😉
Jinak jsem moc ráda, že si to všichni užíváte a zdokonalujete své lyžařské umění. To už ti příště nebudu na svahu stačit😃
Mějte se krásně a posílám pusu.
Máma

Pro: Kristýnku Kukačovou

Ahoj Kristýnko, zdravíme tě a moc na tebe myslíme. Doma je nezvyklé ticho, nikdo nám tu neprozpěvuje a netancuje. Hezky si to užívejte, jsem moc ráda, že se počasí umoudřilo a můžete lyžovat.
Pusu mamka, taťka a Emička.

Pro: Valentýnku Zezulovou

Ahoj Valčo. Zdravíme tě z Horek a moc ti závidíme pobyt na horách :) Koukali jsme, že počasí máte krásné a i sněhu je tak akorát na lyžování. Třeba něco připadne a bude to i "bobování" po zadku ze strání okolo chaty :) Pozdravují tě i ségry a hlavně posíláme pusinky :) Pěkně se najez a pak přejeme krásný program a případně pohádku na dobrou noc. Taťka a mamka

Pro: Lukáše Ošmyka

Ahoj Luky, zdraví tě babička a děda Boháčovi. Užívej si krásné počasí a lyžování, které ti doufáme jde stejně perfektně jako hokej. Měj se moc hezky. Ahoj.

Pro: Nelinku Vachtovou

Ahoj Nelčo, doufám, že se ti lyžuje dobře. Kdyby tě náhodou zajímalo, jak se mám já, tak vlastně docela špatně.Pokaždé když scházím shora dolů nikdo nestojí urputně na schodech a nepožaduje po mně zmáčknutí červeného tlačítka. Až to začíná být nuda😀 Jinak ti mamka vzkazuje, že jí tu moc chybíš a doufá, že za těch pár dní bez jejího česání vlasů nemáš z vlasů dredy.
Užij si zbytek pobytu a zítra očekávej vzkaz od Kikiho, myslím, že to bude záživné.😉
Kuba

Pro: Pepíčka Cheníčka

Ahoj Pepi! Jak se máte? Koukám na fotky jak lyžujete. Jezdí ti to parádně! I toho sněhu nakonec trochu je. My tu máme počasí na houby. Trochu se ochladilo, ikdyž na sníh to určitě nebude. U vás by ale mělo pěkně nasněžit. Tak si pořádně zalyžuj ❤
Pusu posílají:
Johanka❤ i za maminku❤, Babičku❤, Dědečka❤, Konynku🐩 a Šmudlinku🐕

Pro: Martinka Kupsu

Ahoj Martinku , moc Te zdravíme! Koukám, že jsi dnes jezdil se skupinou zlutasku a že jste vyjeli až na Medvedin! Paráda! Doufám, že si lyzovacku užíváš .. Víťa ma prý pro tebe překvapení, tak se teš...Zdravíme z Horek mamka s taťkou, Betuška, Jiřík, Víťa

Pro: Gyrkandu Emičku

Ahoj Emís, dnes to vypadalo na Medvědíně na pořádnou zimu, snad tam nezafoukáte a v pátek se nám vrátíš ♡
Jsme moc rádi, že pan učitel Sekal a pan doktor vás naučili jak bezpečně chodit po leďe! :D
Myslíme na tebe, koukáme na fotky.
Mamka, taťka, Ivuška

Pro: Marťase Šonku

Ahoj Marťo,
vidíme váš modrý tým na lanovce na Medvědín, tak doufáme, že se ti dneska lyžovačka líbila. Posílala jsem odkaz na váš blog babičče Áje, Opovi i Janičce, tak zprávy o vás teď už sledují i oni.
Anitka každý den smutní, že se jí po tobě ukrutně, ukrutně nejvíc stýská. Mám tě moc a nejvíc pozdravovat od nás všech a taky od Míry, dneska se na tebe ptal.
Líbáme tě, máma, táta, Anitka a DaniŠevc. :-)

Pro: Emičku G

Ahóóóóóóóóóóó´j Emičko,
zdraví tě babička Lenka a děda Robert. Koukáme,že se tam máte krásně ,skvěle lyžujete a zítra snad i napadne čerstvý sníh (říkal nám to Krakonoš). Užívejte si to tam, zdraví i babi Naďa a Csilla.

Pro: Eminku Bílou

Emíku, to je radost koukat na fotky a videa z vašeho lyžování. Vypadá to, že se máte skvěle. Jezdíš jako drak. Je vidět, že jsi si už vzpomněla na to, jak jsi jako malinká svištěla na sjezdovce před tím, než jsme lyže vyměnili za běžky. Myslím, že na jarní prázdniny vezmeme na hory i sjezdovky. Co myslíš? Až se budeš fotit, tak ukaž palec nahoru nebo dolu. Tady v Táboře je všechno v pořádku, děda pekl palačinky, Kryštof má na návštěvě Konyho. Ptala se po tobě Bětuška, těší se, že se ubidíte až se vrátíš. Všichni tě moc pozdravují. Máma

Pro: David Beneš

Ahoj Davídku, koukáme jak ti to lyžování pěkně jde, tak jsme si s taťkou říkali, že až se vrátíš tak pojedeme na Moninec a tam se nám pochlubíš. Posíláme pusu a těšíme se na tebe. Máma a táta.

Pro: Bětku a Ivušku B.

Ahoj holky,
pilně sledujeme videa a fotky a i když mám potíž vás tam najít, tak věřím, že krásně lyžujete a zlepšujete se s každou jízdou! Hned bych taky jela na hory.
Doma se neděje nic zvláštního, jen je tu podezřele uklizeno a ticho.
Moc na vás s tátou vzpomínáme, hezký večer, máma.

Pro: Lucy O.

Ahoj Lucy měj se krásně,pěkně si to užívej a dej na sebe pozor,zdraví babi ,deda e Annie Osmykovi

Pro: Máťu Kalčíka

Ahoj, Máťo, mávám z jihu. Koukám na fotky a videa a mám radost! Super, že vám vychází počasí a můžete dál trénovat :). Tady dnes bylo opět slunečno, ale už se ochlazuje a v noci snad má i sněžit... Užijte si pohodový večer a klidnou noc. Posílám pac a pusu, máma. P.S.: Kluci jsou v pohodě :).

Pro: Filip a Sofi Čmuchovi

Ahoj zlatíčka, věříme, že si lyžovačku užíváte a doufáme, že vám zítra napadne sníh, ať si užijete i ten přírodní. Jenom nám vrtá hlavou, jak svorně pochodujete k autobusu a zpátky v lyžácích. Snad si to nadšení pro chůzi (v normálních botech) přinesete i domů. Posíláme velkou pusu. Maminka a tatínek

Pro: Nelinka a Tonička (2.A)

Ahoj holky, zdravím vás z Tábora. Držím palce, ať vám v Krkonoších vydrží sníh a pořádně si zalyžujete. Těším se na vás. Juli

Pro: Kubíka Kristu

Ahoj Kubí,
každý den sledujeme s mamkou obrazové zpravodajství a přejeme tobě i ostatním dětem mnoho krásných zážitků.
Mamka a taťka.

Pro: Olíka Punčocháře

Pozdrav z Tábora posílá babička Míla. Je vidět,že si to užíváte.Papa

Pro: Dádu Budila

Ahoj Daníku, jsme rádi že si to užíváte i přes nedostatek sněhu. Třeba se ráno probudíte do sněhové peřiny. Těšíme se až nám podáš komentáře k fotkám a videu.
Zdravíme všechny a užívejte týden bez školy.
Děda a babička ze Smolče

Pro: Kateryna Simankova

Привіт, Катруся! Добре, що вам повезло з погодою, сонечко та сніг! Спостерігаємо як ти весело проводиш час з друзями! Гарно катаєшся, згадай як ти з татом ганяла в Буковелі! Ти молодець! Любимо тебе! Цілуємо та міцно обіймаємо! Тато, мама та Кірюша!

Pro: Fanyho Kepku

Ahoj Fanoušku, krásně lyžuješ,ale to my o tobě víme. Moc rádi se díváme na videa a fotky. My se máme dobře, Toninka byla dnes po dlouhé době na plavání a prý jí to šlo. Taťka je chudák v zácpě na dálnici, tak doufáme,že brzy přijede.Bela sedí u plné misky a tváří se,že granule už nikdy žrát nebude.Mamka,taťka,Toninka a mlsný pes

Pro: Elišku a Káju

Ahoj holčičky, moc vás zdravím a koukám na každou fotku a videa. Jste odvážný a určitě to za chvilku půjde jak po másle. Posílám pusu. Mamka.

Pro: Adinku Maxovou

Ahoj Adinko, Tvoji rodiče Tě moc zdraví z dalekého výletu - z Hluboké nad Vltavou. Prohlížíme si teď fotky a videa a máte to tam skvělé.Obdivujeme Vaše dovednosti při bahnitém sestupu lesem.Snad Vám už konečně nasněží ❄️ Přejeme Vám krásný večer, pedagogickému sboru děkujeme za péči 🙂🙋🏻‍♀️ Adi, dávej na sebe pozor, pa mamka a taťka 😘

Pro: Matyho Knotka

Ahoj Maty,
prohlížme si ti s Mikim fotky a moc na tebe vzpomínáme. Miki říká, že jsi frajer, jak to zvládáš. Moc se na tebe těší a je rád že si užilváš sníh😊. Už se těšíme na vyprávění zážitků. Pa mamka.

Pro: Emičku Moudrou

Ahoj Emušle❤️
Už nám tady strašně moc chybíš , je tu totiž strašné ticho. Koukala jsem jak lyžuješ, a jde ti to krásně.👍
Doufám že si to tam s holkama užíváte , a že moc nezlobíš.
Tvoje Eliška💕

Pro: Emičku Moudrou

Ahoj Emí💖
Koukali jsme na fotky a na Medvědíně je docela sníh❄️
Tady celý den svítí sluníčko a vypadá to tu jakoby bylo jaro😕
Mini a Julince už se po tobě stýská🐶🐱
Už je vidět ze ti to na té sjezdovce jde 👍
Máš krásnou růžovou vestičku , krásně ti ladí k helmě😇
V koupelně už máme nové dlaždičky a vypadá to krásně😍
Už se na tebe těšíme 💕
Maminka ,tatínek ,Eliška , Mini a Julča❤️

Pro: M.M.Kalčíka

Bert a babi zdraví a přeje dobré lyžování nejen tobě, ale všem

Pro: Honzíka Hubku

Ahoj Honzíku, dnes jsem tě viděla lyžovat, super!!! Od té doby co sem tě viděla lyžovat naposledy lyžuješ o hodně lépe : ) . Když se tam naučíš lyžovat pořádně, pojedeme o jarních prázdninách do Itálie!!! Tak hlavně ať se ti nic nestane a měj se dobře. S pozdravem Maruška<3:-)

Pro: Adélku Maxovou

Čau ségra, tak doufám, že si to tam užíváš jak jen to jde. Hlavně ať tě nikdo nemusí hledat mimo sjezdovku jako já minulej rok:) Ale já ostatně nemám co říkat. Tak se měj krásně a dávej na sebe pozor!❤️

Pro: Máťu Kalčíka

Ahoj Máťo, moc zdravím a užívej. Jo, a Chace mi oblízl displej, když jsem koukala na tvé lyžovací fotky, tak vyřizuju, Amor jen koukal na videa, ale pozdravují určitě oba :-), teta

Pro: Honzík Hubka

Ahoj Honzíku, krásně lyžuješ. Připomnělo mi to slalom Alberta Tomby. Měj se krásně a uč se co nejvíc. Pan učitel je borec! A ty taky. Ahojj táta

Pro: Olík Punčochář

Ahoj Olíčku, viděla jsem na videu jak ti to lyžování jde…jsi super šikula👍 Tak snad vypiluješ techniku, abysme příští zimu vyrazili všichni spolu a dáme závody 😉 Jen tě poprosím, aby jsi vytáhnul z kufru i tu lyžařskou bundu..ta zůstala asi na dně 😄 Včera jsme začali přemýšlet, že Ruby nakonec možná nebude Ruby a přemýšlíme nad jiným jménem…tak se těšíme, až nám do toho zase hodíš vidle jako u Emily ( když jsi řekl debily, tak jsme to zavrhli 😅 ) Posíláme pusu, mamka, Lilly a Honza
.
Cele dětské partě přejeme spoustu zábavy a žážitků, učitelskému a instruktorskému sboru hodně trpělivosti a pevné nervy..toho není nikdy dost 🙏

Pro: Maty Knotek

Ahoj Máťo, díváme se každý večer na vaše fotky a videa. Viděli jsme tě tam a máme radost, že tak krásně lyžujete. Moc tě zdraví babička Iva a děda Roman

Pro: Adelku Maxovou

Ahoj Adi, dívali jsme se s dědou a Lesíkem na fotky a videa. Krásně jezdíte, jste všichni moc šikovní s je vidět, že si to užíváte a je o vás dobře postaráno. Zdraví babi, děda a Lesík posílá pac a haf.

Přidat nový vzkaz