Čtvrtek 19. ledna 2023

Čtvrtek - obří slalom

8:00 - energetický potenciál lyžařek a lyžařů každým dnem stoupá a dnešní ráno je toho důkazem
        - všichni jsou OK a těší se na dnešní obří slalom
        - minus 6 stupňů, polojasno, vyrážíme....
17:00 - cíl splněn . děti jsou v pořádku ze sjezdovky
          - právě probíhá balení lyží, předúklid pokojíčků, příprava vyhlášení vítězů,....prostě další zprávy až pozdě večer :)

Jelikož už je pozdě večer, jsme tu zpět s čerstvými zprávami. Famózní večeře ve formě steaku byla předzvěstí slavnostního večera. Zlaté Globy za slalom rozdány, vyhrál úplně každý, kdo vystartoval. Cenu za "Čuně týdne" a za nejneuklizenější pokojíček získali ti, kteří to zasloužili :)). Oceněni byli všichni, kteří se podíleli na báječně prožitém týdnu. Počínaje řidičem, který nás vždy bezpečně odvážel a přivážel ze sjezdovky, pokračujíc personálem hotelu a v neposlední řad námi - učiteli, instruktory a poskytovateli zdravotní péče.
Lyže sbaleny, domácí kino v plném proudu. Mimoni přitáhli k plátnu úplně každého. Za chvíli už zalezeme do peřin a zítra se na vás všichni těšíme. Však vy na nás taky, že? Dobrou noc.

Vzkazy

Pro: Mazáky - třeťáky

Zdravím mazáky (především známou věčně soutěživou partičku), užijte si dnešní poslední DEN i NOC v Mísečkách naplno - za rok už budete lámat rekordy a zlobit jinde😀 N.



Pro: Všechny fotoreportéry

Děkujeme za dobrou práci a nasazení. Fotografie a videa se objevují na stránkách téměř v přímém přenosu, odvážní fotografové skvěle dokumentují výpravu. Celé rodiny pak visí na obrazovkách a radují se spolu s malými lyžaři. Takže velký dík za všechny maminky, tatínky, babičky, dědečky, tetičky a strýčky, sourozence, psy a další členy rodiny
Šechtovi, Hubičkovi

Pro: Všechny lyžaře a instruktory

Jste úžasní, skvělí a nejlepší. Ten pokrok za tři dny je neuvěřitelný. Je radost se na vás dívat. Jak řekla naše Emča: "u nás na Bolzánu jsou všichni šikovní" - promiň Emi, jestli citát není doslovný. Velké pozdravy z Tábora, už počítáme hodiny než vás přivítáme na parkovišti u bazénu.
Šechtlovi, Hubičkovi, Bílí

Pro: Eminku Bílou

Eminko, mám z tebe velkou radost, když se na tebe koukám a už se na tebe moc a moc těším. Když jsem byla poprvé se školou na lyžích, tak to bylo také na Mísečkách, akorát už mi bylo 16 let. Do dneška na to vzpomínám. Babička táborská

Pro: všechny

Tábor zdraví Mísečky!
Všichni už krásně jezdíte, chválíme instruktory za to, jak vás to naučili. Příští rok jedeme taky! Fotky a videa z karnevalu jsou super. V pondělí se na všechny těšíme a přejeme šťastnou cestu domů.
Moc pozdravuje zbytek 1.A a paní učitelka Pavla

Pro: Jiříka a Janíka Křížovi

Ahoj kluci, posílám vám pac a pusu a velký dík za krásný pohled ❣❤❤
Obdiv všem instruktorům, kteří mimo jiné zastávají i práce všeho druhu 👍👌.
Ferda Mravenec má silnou konkurenci.
Užijte si všichni zbytek pobytu.
Teta Hanka

Pro: Valentýnku Zezulovou

Valentýnko, tak dnes jsme vám tu tiše záviděli to krásné počasí :) Včera jste se parádně pobavili při večerní diskotéce, odvázali jste se všichni včetně pana doktora. Nezapomeňte pak všem poděkovat za přípravu senzačního týdne na horách, my s mamkou děkujeme všem dospělým za nadstandardní nasazení a krásné fotky a videa. Užívejte si zbytek pobytu a už se na tebe těšíme :) Mamka a taťka

Pro: Kiki Kukačovou a všechny dospěláky

Ahoj Kiki,obdivujeme Vás na sjezdovce a smějeme se u tanečního večírku.
Jako v loňském roce učitelé a instruktoři nezklamali a odvedli skvělou práci!
Všem dík a šťastný návrat domů!Babička a děda Lukačejdovi

Pro: Martinka Kupsu

Ahoj Martinku, doufám, že sis užil poslední lyzovacku. Včera jsem tě viděla tancovat na maškarní, to muselo být super! Zítra se na tebe moc tesime, Betuska má narozeniny, bude na tebe čekat dort! Těšíme se na tebe! Všichni z Horek
A díky všem dospelakum!

Pro: Elišku a Káju

Ahoj šikulky, nevěřím vlastním očím, jaké děláte každý den velké pokroky. Tak si to na sjezdovce ještě užijte ,jako včera na diskotéce. Už se s dědou těšíme, až nám všechno budete vyprávět. Posíláme pusu a přejeme šťastnou cestu domů.
Babička a děda Doubkovi

Pro: Emička G.

Ahoj Emi, ve schránce byl pohled! Děkujeme! Ivuška ti za to hned nakreslila obrázek. Viděli jsme tvou jízdu na slalomu, jela jsi jako ďábel! Když nejsou hůlky musíš to rozjet nohama viď :D Zítra se na tebe tak moc těšíme, že už asi celou noc nebudeme spát!
Tak pa pa zítra! Dvě máčknutí!

Mamka, taťka, Ivuška

Zároveň děkujeme všem dospělákům bez kterých by to nešlo! Jste nejlepší!

Pro: M.M.Kalčíka

Prima obří slalom !! Počasí vám přeje ! Poděkuj za mne instruktorům a filmařům, moc se mi to líbí.
Pusu babi a jezevčičí Berík

Pro: Bětku a Ivušku B.

Ahoj holky, píííísk!
Prý jste měly dneska závody! A včera karneval! My měly včera taky velkou zábavu - prokousaly jsme další polštář z gauče!
Akorát maminka se teď na nás zlobí a vyhrožuje, že zůstaneme napořád zavřený v kleci. Tak už se nám vraťte, těšíme se, že nás pustíte proběhnout!
Vaše 🐁🐁

Pro: Matyho Knotka

Ahoj Maty, dnes vám vyšlo nádherné počasí🤩😊. A je vidět, že si to užíváte. Doma už se na tebe a na vyprávění zážitků všichni moc těšíme. Užij si poslední den ❤️ a na zítřek přeji pohodovou cestu domů😊. Pac a pusu mamka.

Pro: Josífka Cheníčka

Ahoj Josífku, to vám ten lyžařský týden utekl, viď? Sledovali jsme vše na fotkách a videích, tak jsme tam v duchu byli a lyžovali s tebou. Už se moc těšíme, až nám zítra všechno povyprávíš. Pomuchlej Máslíka, nic si tam nezapomeň a zítra se moc těším, až si pomuchlám já tebe. Pusu Mamísek. PS: Všem dospělákům obr dík za skvělou péči a servis našich dětí:-)

Pro: Fanyho Kepku

Ahoj Fanoušku už se na tebe moc těšíme. Krásně jste si to užili,že jo? Počasí dneska jste měli super. Těším se,až mi povyprávíš o závodech.Belina dnes byla na očkování,tak je na mě naštvaná.Posilame pusinky a zítra ahoj u autobusu.Mamka,taťka,Tonča a Bela
Velký dík dospělákům,jste skvělí.

Pro: Kristýnku Kukačovou

Ahoj Kristýnko, dneska to vypadá, že bylo nádherně, tak snad jste si poslední den pěkně zalyžovali a všichni zvládli obří slalom.
Moc už se na tebe těšíme, posíláme pusinku. Mamka, taťka a Emička

Pro: Emička G.

Ahoj Emičko,moc Tě zdravíme z Popelic.
Máma s tátou a kokošem dneska odjeli z Popelic do Tábora a vzali sebou klobásky z divočáka jak jsme udili. Tak si mlaskneš. Berta pořád hlídá na terase a kočky už jsou tak velké, že je kokoš nemohl unést. Počkej ,až je uvidíš. Příští týden přijedeme do Tábora slavit narozky a budeme u Vás spát.
Zdraví Tě děda z Popelic

Pro: Davida Beneše

Ahoj Davídku, těšíme se zítra na tebe, v sobotu na tebe bude čekat dort s velkou osmičkou a dárek. Krásně to v sobotu oslavíme. Posíláme velkou pusu. Mamka a taťka.

Pro: Eminku Bílou

Ahoj Emi, jedeme s Kryštofem do sauny, až se vrátíme, tak ještě zkoukneme videa ze slalomu. Posílám velkou pusu, mám tě strašně moc ráda a zítra na parkovišti tě asi umačkám. Máma

Pro: Adélku Maxovou

Ahoj Adinko, na karnevalu Ti to moc slušelo. Tímto moc děkujeme dotyčné osobě za krásné copánky :-) Obří slalom se Vám skvěle povedl 👍 Už se na Tebe moc těšíme, hlavně si všechno zabal. Velkou pusu posílají taťka a mamka.

Pro: Maxe Pulcharta

Ahoj Maxulo, teda dneska jste měli nádherné počasí… Doufám, že jste si poslední lyžování pořádně užili a už se na tebe všichni doma moc těšíme.
Pa Máma

Pro: Lukyho Ošmyka

Ahoj Luky, karneval i poslední den podle fotek vypadal báječně. Doufáme, že sis to pořádně užil. My už se na tebe moc těšíme. Hezkou dobrou noc a zítra se uvidíme. Pusu mamka, taťka a bráchové.

Pro: Emičku Moudrou

Ahoj prdelko, už se na tebe moc těšíme!! Jsme úplně u vytržení jakou jste měli pěknou lyžovačku. Šťastnou cestu domů :-)
Maminka, tatínek, Eliška a zvěř :-)

Pro: Jiříka a Janka Křížovi

Ahoj kluci,
moc děkujeme za pohled. Dnes jste užili parádní sjezd a krásné počasí.
Všem kdo se o vás všechny starali velký dík a obdiv. Zítra šťastnou cestu domů.
Zdraví babi a děda z Tábora.

Pro: Adelku Maxovou

Ahoj Adýsku, krásný slalom, frčeli jste dolů rychlostí větru. Fotky z karnevslu zatím nemáme, ale jistě jsi si to hezky užila. Těšíme se na tebr, budeš nám všechno vyprávět. Babi, Lesík a děda.

Pro: Káju a Elišku

Ahoj holky, já nestačím zírat jak jste se zlepšily! Slalom se vám moc povedl. Včera jste pěkně zapařily a vypadáte na fotkách spokojené a že jste si to moc užily. Eliško, zub vem domů pod polštář, zoubková víla na něj už čeká. Zítra se na vás moc těším. Posílám poslední pusu na dálku! Mamka.

Pro: Honzuli (Hubku)

Čau Honzule tak koukám jak ti to oproti začátkům jde tak jestli pojedeme do té Itálie rozhodně nebudeš pozadu ;).Dneska jste měli teda super počasí a asi se ti moc nechce domu po vší té zábavě ,sice tě při příjezdu neuvidím ale moc se na tebe všichni těšíme a doma mi řekni jak se na karnevalu osvědčil tvůj kostým.

PS: doufám že sis pořádně čistil zuby ať ti nevypadnou úplně všechny stačí jen ten jeden.

Pro našeho vopršálka posílá Anča

Pro: Marťase Šonku

Ahoj Martínku,
těšíme se, až nám budeš vyprávět svoje zážitky a povídat, jak sis to tam užil. Jsme rádi, že vám tam konečně napadl sníh. Teď už zbývá jen poslední večer a zítra šťastnou cestu domů.
Posíláme obr pusu od večeře všichni čtyři - táta, máma, Anitka a Daňouš.

Pro: Marťase Šonku

Teď koukáme na video ze slalomu a nejede Poma! To jste si museli pěkně máknout dupat to nahoru, panejo! Tak to ti posíláme ještě jednu velkou pusu, ať pomůže na únavu, jestli nějakou cítíš!
Táta, máma, Anitka a Daňouš.

Pro: Honzíka Hubku

Ahoj Honzíku, dneska jste měli moc hezké počasí, a jak se ti jel ten obří slalom? A jaký byl karneval? Až přijedeš tak tam já ani Anička nebudeme (budeme totiž ve škole) ale uvidíme se doma tak papááááá . Posílám nekonečno pusinek Maruška.

Pro: Honzíka Hubku

Nejmilejší Honzíku, už se tě nemůžu dočkat, zítra tě pomuchluju! Krásně jezdíš! A ty taneční kreace na karnevalu, hustý. Zítra tě vyzvednu, posunula jsem si hodinu, abych tě viděla. Hezké sny, užij si poslední večer a zítra se pořádně opusinkujeme. Díky statečným instruktorům, zasloužili byste si metál:-)

Pro: Olík Punčochář

Zdraví a pouští si videa babička Míla. To balení kufru taky musí být zážitek.Pa a těšíme se na tebe.

Pro: Kateryna Simankova

Привіт, Катруся! Вже чекаємо на завтра! Хочеться швидше тебе обійняти і послухати твої розповіді про першу самостійну мандрівку! Пишаємося нашою спортсменочкою! Любимо тебе! Тато, мама та Кірюша!

Pro: Sofinku a Filípka Čmuchovi

Ahoj závodníci. Dívali jsme se, jak jste si užili včerejší karneval a dnešní poslední lyžování. Užijte si poslední horskou noc, krásně se vyspinkejte. Zítra přejeme šťastnou cestu. Těšíme se, až se zítra uvidíme. Posíláme pusu 😗 Taťka a mamka

Pro: Honzik Hajek

Ahoj Honzíku, už se na tebe všichni těšíme, dobře se vyspinkej, vyzvedne tě táta. Máma.

Pro: Máťu Kalčíka

Ahoooj, Máťo, super :)! Užij si poslední den na horách, těším se na zítřejší setkání. Odpoledne pak dorazí i Elča, taky už se moc těší. Babička a děda a taky teta Pája posílají pozdravy ze Sezimáku a z Prahy :).

Přidat nový vzkaz