Regelace ledu v 8.A
7. března 2022

Regelace ledu v 8.A


Ve středu 3.3. si žáci během výuky fyziky vyzkoušeli prakticky, jak se mění led v důsledku tlaku na kapalinu. Po průchodu zatíženého drátu se kapalina promění zpět na led.

Otevřít
Počítačová grafika
15. února 2022

Počítačová grafika


Dnes osmáci používali pokočilé funkce náročného grafického editoru Gimp. Několik vyučovacích hodin postupně vytvářeli různé koláže a nyní již je vidět výsledek celé práce na monitoru.

Otevřít
Práce se dřevem
10. února 2022

Práce se dřevem


Osmáci si v pondělí vyzkoušeli práci s různými nástroji na opracování dřeva. Šlo jim to pěkně od ruky a rozhodně to byla zajímavá práce.

Otevřít
Vánoční besídka
27. prosince 2021

Vánoční besídka


Osmáci se na Vánoce opravdu těšili a jejich příchod vesele oslavovali. Nejprve si povídali, pak hráli hry a rozdali si dárky, chvíli se dívali na film a pak už jen tančili a tančili. Tím přilákali i spolužáky z některých jiných tříd. Veselé Vánce!

Otevřít
Jak vzniklo divadlo
16. prosince 2021

Jak vzniklo divadlo


V pátek 10.12. byl pro osmáky báječný den, byli v divadle na výborně připraveném edukačním programu Jak vzniklo divadlo. Zážitkové aktivity přiblížily dětem, jak se postupně divadlo vyvíjelo, vše si vyzkoušeli "na vlastní kůži" a moc se jim...

Otevřít
Mikuláš v 8.A
6. prosince 2021

Mikuláš v 8.A


Mikuláš byl letos opět na dvorku, osmáci už sbírali zkušenosti na příští rok. Snad to nic nepokazí. Letos to vyšlo báječně, i počasí se umoudřilo.

Otevřít
Běžný den ve škole
30. listopadu 2021

Běžný den ve škole


Takto vypadá běžný den osmáků ve škole. Fotograf je zastihl během fyziky při testu, při zeměpisu a také o přestávce ve třídě a při hraní stolního tenisu v šatně.

Otevřít
Pečení je radost
18. listopadu 2021

Pečení je radost


Osmáci se pustili pod vedení paní učitelky Dubnové do složitějších kousků, podívejte se, jak se jim krásně dařilo a hlavně, jak je to těšilo.

Otevřít
Podzimní motivy
21. října 2021

Podzimní motivy


V pondělí osmáci obtiskávali listy do samotvrdnoucí hmoty, mohli pak vytvořit mističku, svícen, ozdobné tvary. Takhle se jim to povedlo.

Otevřít
Vafle
5. října 2021

Vafle


V pondělí odpoledne měli osmáci báječný plán na ČP, vyráběli vafle. Podívejte se, jak se jim dařilo a jak si to společně užili.

Otevřít
Strana:   3 / 4