Výlet do Zeměráje
19. června 2023

Výlet do Zeměráje


V úterý 13.6.2023 čtvrťáci společně se svými německými kamarády vyrazili na výlet do Zeměráje u Kovářova. Počasí bylo skvělé a program všechny bavil a zaujal tak, že neměli ani chvilku čas se nudit.  Samozřejmě jsme ošetřili několik ,,vážných&qu...

Otevřít
Barevný dětský den
2. června 2023

Barevný dětský den


Dneska čtvrťáci slaví dětský den a rozjasnili si ho krásnou žlutou barvou. Žlutá je nejlepší!

Otevřít
Testování TIMSS
30. května 2023

Testování TIMSS


Čtvrťáci se zúčastnili mezinárodního testování ČŠI TIMSS. Velmi se snažili, a proto doufáme, že jejich výsledky budou výborné.

Otevřít
Dopravní hřiště
14. dubna 2023

Dopravní hřiště


Ve čtvrtek 13.4.2023 čtvrťáci opět navštívili dopravní hřiště, tentokrát ale  pro ně byla tato návštěva důležitější než minule. Po zopakování pravidel silničního provozu, značek a křižovatek je čekala jízda podle těchto pravidel a testy . Většin...

Otevřít
Etické dílny
23. března 2023

Etické dílny


Čtvrťáci 8. března absolvovali program Etické dílny- Jak být dobrým kamarádem. Pomocí her se učili lépe spolupracovat, naslouchat si a vzájemně si pomáhat. 

Otevřít
Píšeme dopisy
23. února 2023

Píšeme dopisy


Čtvrťáci se pokusili změnit způsob komunikace mezi sebou a zkusili si napsat dopis. Někteří zjistili, že tento způsob sdělování informací mezi lidmi je vcelku zábavný .

Otevřít
Masopustní pracovky
23. února 2023

Masopustní pracovky


Masopustní pracovní vyučování ve čtvrté třídě prověřilo pečlivost a trpělivost všech . Někteří po desetiminutové práci pociťovali nevolnost a bolest hlavy.  Konečné výsledky však předčily očekávání všech dětí, všichni byli velmi spokojení.

Otevřít
Pololetní vysvědčení
31. ledna 2023

Pololetní vysvědčení


Čtvrťáci dnes dostali vysvědčení za I. pololetí a většina z nich byla velmi spokojená ( oprávněně). Doufám, že stejně spokojení budou i na konci školního roku a ti, kterým se trochu něco nepovedlo, na sobě zapracují. 

Otevřít
Paní Zima
16. ledna 2023

Paní Zima


Protože čtvrťákům chybí  sníh, zkusili paní Zimu obměkčit  pomocí jejích portrétů, které stvořili při výtvarce.  Snad s jim to podařilo a sníh bude. 

Otevřít
Vánoce 2022
22. prosince 2022

Vánoce 2022


I letos byli čtvrťáci hodní a tak se nakonec objevil i Ježíšek a přinesl jim dárky. Děti si poslechly několik skladeb, které jim zahrál Kony na zobcovou flétnu a pobavil je i vánoční kvíz, který si pro ně připravila Anička Janečková. Školní Vánoce&nb...

Otevřít
Strana:   2 / 7